08-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Vittoria Air-Liner Road Insert voor Tubeless racebanden

De legendarische combinatie van duurzaamheid, bescherming en anti lek-prestaties van Vittoria Air-Liners is nu beschikbaar voor racebanden!

Doordat racefietsen blijven evolueren, worden er steeds hogere eisen aan het materiaal gesteld. Door de vooruitgang op het gebied van wielen, banden en remsystemen gaan rijders sneller dan ooit tevoren en verwachten ze meer van hun materiaal. Het Vittoria Air-Liner-systeem is een onderdeel van deze verbeteringen en biedt een ongeëvenaarde stootbestendigheid en bescherming tegen stoten, terwijl de rand van de band bij lage druk wordt vergrendeld. In het geval van luchtverlies is het Vittoria Air-Liner Road-systeem zo ontworpen dat u het systeem run-flat kunt gebruiken, om u weer naar huis te brengen.

Het Vittoria Air-Liner Road-systeem is speciaal gemaakt voor tubeless bandtoepassingen en is compatibel met alle tubeless racebanden op de markt en biedt alle voordelen, ongeacht het merk. Het lichtgewicht materiaal absorbeert geen latex, waardoor lekke banden snel worden afgedicht en de levensduur van de air-liner wordt verlengd. Het gepatenteerde Vittoria tubeless ventiel maakt gebruik van meerdere grote gaten, waardoor het ventiel niet verstopt raakt en het gemakkelijk is om de bandenspanning aan te passen.

Het Vittoria Air-Liner Road-systeem is getest op het hoogste wedstrijdniveau, in de zwaarste voorjaarsklassiekers in alle omstandigheden en is al snel het geheime wapen van het peloton geworden. Of u nu traint, toert, ontdekt of races rijdt, het Vittoria Air-Liner Road-systeem biedt vertrouwen en bescherming voor de komende rit.

De Air-Liner Road is verkrijgbaar in 3 maten namelijk: Small 21 mm, Medium 23 mm en Large 26 mm

Vittoria Road Tubeless gereedschapset

De Vittoria Road Tubeless gereedschap set maakt uw Vittoria Air-Liner Road installatie snel en gemakkelijk. Elke set bevat 1 tang en 6 clips, die specifiek zijn ontworpen als integraal onderdeel van het monteren en demonteren. Het gepatenteerde tangontwerp zorgt voor een goede en veilige grip op de band, wat nodig is bij het verwijderen van de rand van de band van de velg. Hierdoor ontstaat er ruimte om de meegeleverde clips tussen de band en velg te plaatsen. Bovendien zijn de handgrepen van de tang ontworpen om te worden gebruikt als bandenlichters tijdens het monteren en demonteren en zijn ze zo ontworpen om schade aan de velg en de band te voorkomen.

De Vittoria Road Tubeless Tool-Kit is nodig om de Air-Liner Road van je wiel te verwijderen. In geval van problemen raden wij u aan een bezoek te brengen aan uw fietsenmaker.

Vittoria Air-Liner Road: € 29,99 per stuk

Vittoria Road Tubeless Tool: € 22,99

Vittoria Road Tubeless Toolkit: € 84,99


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van