10-07-2011 - Surfen, Nieuws

Webisodes Billabong Pro op Jeffrey’s Bay

De vierde stop van de ASP World Tour is gepland op 14 tot 24 juli op J-Bay in Zuid-Afrika. Alle 34 best gerankte pro surfers zullen deelnemen aan dit event.

Misschien wel een van de meest getalenteerde deelnemersveld in jaren op deze Billabong Pro J-Bay. Met onder andere 10-voudig kampioen Kelly Slater, verdedigend kampioen Jordy Smith, twee-voudig wereld- en event kampioen Mick Fanning, vorige Billabong Pro J-Bay winnaars Joel Parkinson en Taj Burrow en de huidige nummer 1 in de World Tour Adriano de Souza. Daarnaast zijn er nog de getalenteerde Dane Reynolds, Owen Wright, Michel Bourez, Adam Melling, tweeling CJ en Damien Hobgood, Bobby Martinez en wildcard genodigde Zuid-Afrikaan Sean Holmes.

Holmes is de surfer waar de hoop op is gevestigd, door zijn kennis en affiniteit met de golven op Supertubes, bij het thuispubliek.

Alle actie van de wedstrijd zal uitgezonden via webcasts op www.billabongpro.com met live scores, commentaar, interviews, slowmotion replays, highlights en online competities met waardevolle prijzen.

Webisodes

Webisode 4 – Interview Jordy Smith:

[vimeo id=”26247241″]

Webisode 3 – Interview Joel Parkinson:

[vimeo id=”26191213″]

Webisode 2 – Wat betekent het om de Billabong Pro J-Bay te winnen?:

[vimeo id=”26058903″]

Webisode 1 – Alle ogen gericht op Jeffreys Bay en de Billabong Pro:

[vimeo id=”26001470″]

 van