18-02-2014 - Kitesurfen, Nieuws

Wainman Hawaii op zoek naar nieuw talent

Na vijf succesvolle jaren van Wainman Hawaii’s teamriders Lisette Blankestijn & Lisa van Ginkel, is het nu tijd voor een nieuwe generatie rijders.

Lisette Blankestijn, in de top van Nederland als Nederlands studenten kampioen en beruchter kiter in het Noorden van het land, heeft na een jaar reizen (zonder veel wind helaas….) een nieuwe uitdaging gevonden in het kitesurfen en zal verder gaan als trotse hoofdredacteur van kitemagazine Access.

Kitesurfer Lisa van Ginkel, al jaren bijna Nederlands kampioen, wist de titel in 2013 dan eindelijk te verzilveren, dit in combinatie met maar liefst 2 universitaire studies. Voor 2014 gaat Lisa een nieuwe uitdaging aan en wensen wij haar veel succes met haar nieuwe sponsor.

Wainman is op zoek naar nieuw talent 

We zijn op zoek naar nieuwe getalenteerde teamriders die passen bij het image van Wainman Hawaii! We zoeken in de leeftijd 14 t/m … en zowel een jongen als een meisje! Dus zie jij jezelf in de voetstappen treden van of Lisa of Lisette, dan is dit je kans!

Voor meer info kan je contact opnemen met Chris Immers via dit e-mail adres: chrisimmers@wainmanhawaii.com. Motiveer in je mail, waarom jij met WH wil varen.

 

 

 van