20-03-2012 - Snowboarden, Nieuws

Wängl Tängl dag 2: crew qualifications

Tijdens de tweede dag van de 10e verjaardag van de Vans Wängl Tängl in Mayrhofen zijn de beste teams gekwalificeerd. De wind zorgde voor wat wolken die samen met de crew ervoor zorgden dat de condities van het parcour goed bleven. 

De eerste riders die zich gekwalificeerd hebben zijn de Oostenrijkse Bad Boys “The Good, The Bad en The Ugly.” Peter Sander, Florian Trattner en Stephan Wimmer waren de best team overall van de dag. Hun beste run bestond uit backside 720s en frontside 360s.

“Cunning Stunts” Paul Dreher, Patrick Held en Phillipp Frötscher kwalificeerden zich als tweede en “SPN Crew” als derde. Het laatste team die de pro’s gaat joinen in de Tängl Team Contest zijn de Zwitserse “Natural Born Chillaz”.

Het jongste team van de dag – “The Boarder Boys” Tobi Grünwald, Daniel Kopp en Max Grünwald met een leeftijd tussen de 10 en 16 – wist zich niet te kwalificeren maar trokken toch de aandacht  met hun style.

De dag vol met actie werd de dag afgesloten met een dikke party bij de Red Bull Brandwagon Street Concert met Wax Wreckaz en Disco Dogs Live.


Red Bull Brandwagon Street Concert 


Team: The Good, The Bad en The Ugly


Team: Cunning Stunts


Yannick Sleecks


[vimeo id=”38784550″ w=”630″]

 

 van