27-02-2014 - Kitesurfen, Nieuws

WeatherFlow windmeter: verkrijgbaar in Soul Webshop

De WeatherFlow Wind Meter is een unieke windmeter die in je broekzak past en deze is vanaf nu verkrijgbaar in de Soul Webshop.

Dit is de eerste fysieke windmeter van WeatherFlow, die speciaal ontwikkeld is voor iedereen die geïnteresseerd is in de weersomstandigheden. Deze windmeter zal bovendien werken met alle Android apparaten die genoeg stroom leveren via de audi-aansluting van devices. Dit geldt trouwens ook voor iPhone, iPad, iPod en alle nieuwere Android-apparaten.

[youtube id=”wtp_ttT7p_o”]

 

Voor de WeatherFlow hardware is ook een bijbehorende applicatie gelanceerd zodat je al je windrapporten voortaan overal mee naartoe kan nemen en metingen direct kan delen met je vrienden. De hardware is in samenwerking met de applicatie bijzonder nauwkeurig en meet zowel windsnelheid als windrichting. De meter is gelukkig ook flexibel want er wordt gebruik gemaakt van verschillende eenheden (denk aan: meter/seconde, mijl/uur, knopen, kilometers/uur en de schaal van Beaufort).

De WeatherFlow windmeter is bijzonder makkelijk in gebruik: Download de app, plug je windmeter in op je apparaat, houdt deze in de lucht en vervolgens doet je telefoon de rest! Voor meer informatie over deze windmeter kan je natuurlijk terecht in onze webshop, hier kan je hem ook direct bestellen. Daarnaast kan je voor het gemak even de videoreview bekijken!

 van