19-05-2014 - Kitesurfen, Nieuws

Webshop Zomeractie – Vision Zonnebrandcrème

Nu de temperaturen weer oplopen hebben wij de perfecte zomeractie voor jou. Bestel nu 2 keer Vision zonnecreme voor de prijs van 1. Dit geldt uiteraard voor alle verschillende flacons zonnecreme en aftersun van Vision. Bekijk alle zomeracties hieronder, voor het gehele assortiment kun je terecht in onze webshop.

Met de zonnecreme van Vision hoef je maar 1x  te smeren en ben de hele dag beschermd!* Hoe handig is dat! Dit is dus de ideale zonnecreme voor de kiteboarder/windsurfer/surfer. Je weet het wel, je moet smeren als je het water op gaat.. Dus profiteer snel van deze zomeractie en bespaar op diverse tubes zonnecreme.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van deze actie om je portie aftersun te bestellen. Onmisbaar na een potje zonnebaden want dit is vochtinbrengend en kalmerend voor de huid.

1. Vision zonnecreme – factor 30 – 100ml 

  • 2 voor de prijs van 1

2. Vision zonnecreme – factor 30 – 200ml 

  • 2 voor de prijs van 1

3. Vision zonnecreme – factor 20 – 100ml 

  • 2 voor de prijs van 1

4. Vision zonnecreme – factor 20 – 200ml 

  • 2 voor de prijs van 1

5. Vision zonnecreme – factor 10 – 200ml 

  • 2 voor de prijs van 1

6. Vision zonnecreme – Watersport pack

  • 2 voor de prijs van 1

7. Vision Aftersun

  • 2 voor de prijs van 1

Water refelecteert de zonnestralen en maakt dus de zonnekracht nog sterker dan op land. Smeren is dus het devies! Maar reguliere zonnecremes blijven op de huid liggen en moet je dus regelmatig bijsmeren (vooral als je aan het watersporten bent) en dat is niet zo handig. Je moet van het water af, smeren met zand en (zout)water aan je handen en je houdt glibberige handen aan over zodat het vastpakken van je bar/giek/surfboard niet meer zo lekker is. Vision is de oplossing! 1 x smeren in de ochtend tijdens het tandenpoetsen en je bent de hele dag* beschermd tegen de zon. Dit komt doordat Vision gebruik maakt van de gepatenteerde Lyphazome technologie die ervoor zorgt dat de creme snel en diep in de huid dringt. Groot voordeel is ook omdat je niet zo vaak hoeft te smeren je ook niet veel verbruikt. Vision is dus ook voordelig qua geld.

En, heel belangrijk voor de kiteboarder/windsurfer/surfer, het is zeer water- en transpiratie-proof! De creme is niet vet en binnen een kwartiertje ben je helemaal beschermd tegen de zon. De redactie heeft Vision uitvoerig getest in landen met een felle zon in onderandere AustraliÎ, Mexico en Kaapverdische Eilanden. Maar ook natuurlijk in ons eigen kikkerlandje. En de resultaten zijn zeer positief. Het gebruik en de bescherming zijn optimaal. En, je wordt toch nog bruin, zonder te verbranden! Vandaar ook dat we onze lezers van kennis willen laten maken met deze wondervloeistof.

*Afhankelijk van de zonnekracht, je huidtype en de gekozen beschermingsfactor. Wil je weten wat je huidtype is, welke factor je moet hebben of meer informatie hebben over zonnebaden en Vision kijk dan snel op de website.

 van