24-02-2016 - Skiën, Nieuws

Wed’ze internationale pers tour

Wed’ze heeft in de maand februari verschillende journalisten uitgenodigd om haar nieuwe collectie ski’s en snowboards te recenseren, maar ook om te testen. De nieuwe collectie van Wed’ze is verkrijgbaar bij elke Decathlon winkel in Nederland.  

Het doel van het Wed’ze evenement is om de journalisten niet alleen te laten zien hoe het merk zich naar buiten wil profileren, maar ook om de journalisten kennis te laten maken met het product zelf.

Fabio Meregalli
“De Italiaanse journalisten zijn zeer tevreden over de manier waarop de ski’s door Wed’ze zijn ontwikkeld. Verder waren we ook erg onder de indruk van het hoofdkantoor van Wed’ze en realiseerde we ons niet dat er zulke diepgang achter een merk als Decathlon schuil ging.”

https://www.youtube.com/watch?v=2_lqAwKV7v0&index=16&list=PLotJWEYFP-Bfg-_piOvDnXDyUuBp6Uc-G

Uriol Sintas
“Elk jaar kan een merk enorm veranderen. Vandaag hebben we verschillende soorten producten getest van hoge kwaliteit, maar tevens verkrijgbaar zijn voor een zeer lage prijs. Tijdens de tour heb ik drie of vier verschillende soorten ski’s kunnen testen en om eerlijk te zijn ben ik zeer onder de indruk. De consument kan voor maar 130 euro al over een paar ski’s beschikken, die zich perfect lenen voor mensen die nog niet zo lang op de ski’s staan. Verder heeft Wed’ze ook ski’s voor de meer gevorderde skiërs en dus voor iedereen wat wils.”

Voor meer skinieuws check je ons op Facebook.

 

 van