18-02-2016 - Skiën, Nieuws

Wed’ze presenteert Ski BOOST 300 arcHtec

Na vijf jaar lang intensief onderzoek en hard werken presenteert Wed’ze haar nieuwe innovatie, de Ski BOOST 300 arcHtec. 

Revolutionaire technologie
De Ski BOOST 300 arcHtec is revolutionair dankzij twee nieuwe innovaties, het arcHtech systeem in combinatie met nieuw materiaal. Het arcHtech systeem richt zich op een driedimensionale constructie langs de randen van de ski, dit zorgt voor verbeterde grip langs de randen van de ski’s. Het materiaal dat voor de nieuwe ski’s wordt gebruikt bestaat uit een compositie van vloeibaar glasvezel, dit zorgt ervoor dat de ski’s een toename in flexibiliteit krijgen.

Toegankelijkheid & prestaties
Door de Boost 300 arcHtec kunnen gevorderde skiërs dankzij een zeer responsieve ski scherpe bochten maken, die voorheen niet mogelijk waren. Daarnaast is de ski ook geschikt voor mensen die nog niet zo lang op ski’s staan. Verder is Wed’ze bezig om deze technologie ook voor dames beschikbaar te maken en testen momenteel het ontwerp in verschillende kleuren.

https://www.youtube.com/watch?v=Nv8xUHgHT58

Voorverkoop
De Boost 300 arcHtec is verkrijgbaar als limited edition (250 stuks) bij verschillende Decathlon winkels. Daarnaast kan je de ski’s ook bestellen via de website en zijn ze verkrijgbaar vanaf 29 januari, in de volgende landen; Frankrijk, Italië en Polen.

Technische eigenschappen

-Piste tip rocker

-Kleine glooiing die grip op het harde sneeuw geeft.

-71 diagonaal skate//14.2 m radius

-Prijs: ca. €139,-

Voor meer informatie over ski gear check je ons op Facebook.

 van