01-08-2011 - Surfen, Nieuws

Weekje surf en yoga bij Boardnbreakfast in Labenne Ocean

Wil je het land uit op zoek naar ademruimte? Je hele lijf uitstrekken, losmaken en bevrijden?
Denk je al een hele tijd dat je wil leren surfen of dat je dringend weer eens een goeie golf wil pakken? Wil je wel weer eens nieuwe mensen ontmoeten of samen met vrienden de zomer nog één fijne week langer laten duren? Sophie Mahy, Pieter Casier, Ine en Anton van Boardnbreakfast slaan de handen in elkaar om jullie uit te nodigen voor een week yoga en surf in Labenne Océan (Zuid Frankrijk).

Wanneer:
Zaterdag 24 september tot zaterdag 1 oktober 2011 (7 nachten)

Waar:
In de BoardnBreakfast van Ine en Anton. Deze B&B lig niet ver van de grens met de Côte Basque, in een rustig dorpje omringd door de naaldbossen die typerend zijn voor de Landes, het huis ligt op een boogscheut van het strand. http://boardnbreakfast.com/en/

Wie:
De groep zal bestaan uit een 10tal personen van ongeveer 25 tot 40 jaar oud. Vraag gerust je vrienden, lief of familie mee!

Yoga:
Sophie Mahy verzorgt de yogalessen. Ze volgde haar opleiding in Vinyasa Flow maar laat zich verder ook graag inspireren door andere stijlen zoals Iyengar en Acro yoga. Wanneer ze niet in Azië vertoeft waar ze yoga combineert met duiken geeft ze yogales aan haar eigen groep in Gent en Brussel. Je kan haar mailen op sophie.mahy@ gmail.com voor meer info over haar lessen.

Prijs:
350€ pp/week half pension.
In de prijs inbegrepen zitten kamer en ontbijt, avondmaal, 7 yogalessen en gebruik van strandsportmateriaal, salon met gezellige houtkachel, tuin, buitenlounge, hangmatten,…

Extra’s (optioneel)
huur surfboard 10€/dag en 50€/week
huur wetsuit 5€/dag en 30€/week
1 surfles 1 1/2uur in het water 28€, materiaal incl
5 surflessen van 1 ½uur in het water 130€, materiaal incl
Voor de surflessen werken we samen met de beste surfschool met zeer gemotiveerde monitoren en lessen kunnen eventueel in het Nederlands worden gegeven.

Inschrijven:
Voor alle vragen kunnen jullie terecht bij Pieter ( pieter_casier@hotmail.com ) of bij Anton ( info@boardnbreakfast.com )
Om in te inschrijven: info@boardnbreakfast.com

 van