22-09-2023 - Nieuws

Welk fietstype je ook bent, bij VAUDE vind je altijd de perfecte fietstas voor jouw favoriete tweewieler

Of je nu iedere dag door de stad slingert op een klassieke omafiets, in het weekend ruige paden in de natuur verkent op een stoere gravelbike of je adrenaline voelt stromen op een razendsnelle racefiets, een fietstas voegt net dat beetje extra comfort toe aan jouw eerstvolgende fietsrit. Maar dan moet dat natuurlijk wel een stijlvol exemplaar zijn. Met een fietstas van VAUDE vind je altijd de perfecte match voor jouw favoriete tweewieler. Welk fietstype je ook bent.

De fitte fietsforens

Als je van maandag tot en met vrijdag braaf jouw woon-werkverkeer per commuter aflegt, is het laatste wat je wil een zware laptop op je rug meesjouwen. Met de Recycle Commute Single is dat voorgoed verleden tijd. Deze stijlvolle metgezel heeft een volume van 22 liter, bevestig je eenvoudig aan je bagagedrager en klik je net zo makkelijk weer af. Dankzij z’n uitgebreide binnenuitrusting met een apart laptopvak en extra zakken voor je mobiel, portemonnee en sleutelsweet ‘ie jouw stadsleven bovendien goed georganiseerd te houden. Extra pluspunt nu de dagen donkerder én regenachtiger worden: hij is waterdicht en bedrukt met reflecterende elementen zodat je goed zichtbaar bent terwijl je ‘s ochtends naar je werk racet.  

De razendsnelle racefietser

Wanneer je op een koele, herfstachtige ochtend je racefiets pakt en de betoverende kleuren van het nieuwe seizoen tegemoet fietst, is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Je wil natuurlijk niet dat je straks onverhoopt met pech stil komt te staan. Met deze functionele zadeltas heb je genoeg opbergruimte voor een reserveband, gereedschap, montageset of regenjack, tot energiereep en klein geld. Zo ben je in elk geval een klein noodgeval de baas. Daarbij merk je door het naadloze design niet eens dat er iets onder je zadel hangt en is hij ook nog eens milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd. Win-win!

De gewaagde gravelbiker

Van spontane fietstochten op je gravelbike met vrienden tot een geplande bikepacking trip van een aantal dagen, deze Trailsaddle is de ideale metgezel voor al jouw fietsavonturen. Deze waterdichte zadeltas met gelaste naden heeft een inhoud van 10 liter, waardoor je er gemakkelijk al jouw basisuitrusting in kwijt kan. Van telefoon tot portemonnee. De packsackhouder vormt door z’n smalle vorm geen hinder bij het trappen en dient daarbij ook nog eens als spatbescherming. Ideaal wanneer je met jouw gravelbike over bijvoorbeeld modderachtige onverharde paden crost. Ga je het liefst op een meerdaagse tocht? In combinatie met een Trailfront voor je slaapzak of tent voorop ben je helemaal klaar voor jouw volgende avontuur.

De spontane stadsfietser

Even snel een boodschap doen, lunchen bij dat nieuwe koffietentje op de hoek of eten bij een vriendin aan de andere kant van de stad: wie er regelmatig op uittrekt met de klassieke stadsfiets en relatief korte afstanden aflegt, kan natuurlijk niet zonder een fietstas die de stadse levensstijl volledig omarmt. De Recycle Pro Single past perfect bij het leven in de drukke stad. Naast dat je hem eenvoudig bevestigt aan je bagagedrager en ‘m er ook weer net zo makkelijk vanaf klikt, zijn alle bevestigingsmaterialen gemaakt van gerecycled kunststof. Zo bestaat de hardback-plaat voor 64% uit gerecycled materiaal van huishoudafval en is het voor 100% gerecyclede tassenmateriaal met textiel-look volledig PVC-vrij en waterdicht. Dankzij het grote hoofdvak is deze fietstas bovendien ideaal voor jouw dagelijkse boodschappen.

voor informatie kunt u hier terecht op de site

 van