25-02-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Werelduurrecord – winactie

Thomas Dekker zal vandaag het werelduurrecord, wat op naam staat van de Australiër Rohan Dennis, aanvallen. Het record wat Thomas Dekker gaat aanvallen staat op dit moment op 52,491 kilometer, het werelduurrecord zou weleens de laatste wedstrijd van Thomas kunnen zijn.

Thomas Dekker gaat het werelduurrecord aanvallen in het Mexicaanse Aguascalientes, omdat de luchtweerstand daar minder is. We hopen dat het Thomas lukt en wensen hem dan ook alle succes toe. Kijk hier naar de reportage die de NOS heeft gemaakt, in aanloop naar de poging. De poging is vanaf 19:15 uur live te volgen via NOS.nl.

WINACTIE
Wij vragen ons af hoeveel kilometer Thomas Dekker in één uur tijdens zijn werelduurrecord poging zal afleggen. Degene die het dichts bij zit wint de eerste uitgave van Wielrenblad 2015! Mocht je al abonnee zijn, dan kun je één van onze andere bladen eenmalig uitproberen.

Dus reageer hieronder in de Facebook comments en geef antwoord op de vraag: Hoeveel kilometer gaat Thomas Dekker tijdens zijn werelduurrecord poging afleggen?

Antwoorden kan tot 19:00 vanavond. Morgen zullen wij de winnaar bekend maken!

 van