07-08-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Werken in de sport? BBB-Cycling zoekt Trade Marketeer!

Zoek je werk waarbij jouw passie voor de fietssport tot zijn recht komen kan? Dan is dit de kans om ‘trade marketeer’ te worden bij BBB Cycling! Je maakt dan onderdeel uit van een marketing team van 6 personen. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter.

WAT GA JE DOEN?

Je bent als ‘trade marketeer’ verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketing concepten in de diverse verkoopkanalen. Je vertaalt de verkoopstrategie van BBB Cycling in vernieuwende proposities teneinde een zo hoog mogelijk marktaandeel te realiseren. De perfecte uitvoering realiseer je in nauwe samenwerking met Sales en Product Management. Door een optimale samenwerking met onze retailers creëer je de juiste voorwaarden voor groei in de omzet van de fietswinkels.

Als Trade Marketeer optimaliseer je de customer journey. Je plant daarin de optimale activatie van onze producten in de diverse kanalen. Je maakt plannen gericht op effectieve inzet van winkel promotie, shop in shop en de mix van marketing & (online) communicatie middelen. Je ontwikkelt nieuwe concepten en maakt verkoopplannen. Kortom: je hebt ervaring met het analyseren van de customer journey en weet dit deze om te zetten in traffic merkbeleving en verkoop. Je bouwt aan het merk op retailniveau en ontwikkelt verkoopbevorderende activatie. Jij maakt de analyses voor onze marketing strategie.

WAT VRAAGT BBB VAN JOU?

Je beschikt minimaal over:
• Een opleiding op WO niveau, bijvoorbeeld Marketing, Economie, MBA.
• Minimaal 3 jaar werkervaring als Trade Marketeer, Campaign Specialist, category management of een soortgelijke functie.
• Inzicht en ervaring met retail, pos materiaal.
• Interesse in het product fiets onderwerpen als nieuwe media, social media, apps, etc.
• Uitstekende beheersing van analysetools.

WAT BIEDT BBB?

Een zelfstandige en creatieve voltijd functie in een hecht team. BBB Cycling kenmerkt zich door een informele cultuur, binnen een jonge en dynamische internationale omgeving. Bij BBB Cycling staat de klant op nummer één, waarbij een servicegerichte, gedreven en klantgerichte persoonlijkheid goed past.

Daarnaast bieden wij:
• Een marktconform salaris
• Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
• Korting op eigen producten
• Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

WAT DOET BBB?

BBB Cycling is gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Met een productrange van meer dan 1.500 producten over meer dan 40 productgroepen in 42 landen, is BBB Cycling een belangrijke speler in de fietsengroep van Pon (Pon Bicycle Group).

INTERESSE?

Wil jij het Marketing Team van BBB Cycling versterken? Reageer dan via onderstaand email adres. Heb je vragen? Dan kan je altijd bellen met Frank van Eck (Marketing Manager) via 06 – 610 179 407 of neem eens een kijkje op BBBCycling.com!

 van