22-11-2016 - Skiën, Nieuws

Maak kans op een PROTEST X DYNASTAR jas

Wie wil het nu niet, functie en ontwerp in je volledige wintersportset-up? Daar heeft Protest wat op bedacht: in samenwerking met Dynastar brengen ze een volledige set uit met shirt, jas, rugzak en ski’s! Wij mogen een jas uit deze collectie weggeven! 

Het vrolijke ontwerp betekent allerminst dat je inlevert op kwaliteit of technische specificaties. De jas heeft een 20k/mm waterdruk door een speciale coating. De Onna Bugeisha, krachtige vrouwelijke strijders van hoge Japanse komaf, vormen de inspiratie voor de collectie. Hoewel uitermate krachtig en vaardig, waren deze vrouwen ook gra- cieus en trendsetting. Leuk weetje: de ski’s vormen echte collector’s items, want er is maar één paar gemaakt. Voor meer informatie over deze collectie kun je de website van Protest checken.

https://www.youtube.com/watch?v=Erq42d7uvbM

Winactie

Wij mogen van onze vrienden bij Protest in ieder geval een jas weggeven. Stuur voor 15 december een mail naar info@soulonline.nl met je NAW-gegevens en grijp je kans! Wie weet maak jij komend seizoen dan de blits met deze gave PROTEST X DYNASTAR jas!

2007800_file_500213370938142016090909

 van