25-10-2012 - Skiën, Nieuws

White Powderride 2-9 maart

Wil je ook een week alleen maar poeder pakken op de mooiste hellingen? Ga dan mee met de White PowderRide naar Kaprun van 2 tot 9 maart! Deze week draait alles om freeriden. Overdag willen we vooral veel first tracks zetten. Na een korte training in het gebruik van lawine pieper, schep en sonde, duik je dan ook al snel de poeder in.

Powerplay werkt met gediplomeerde gidsen die de omgeven kennen als hun broekzak. Ze begeleiden je safe naar de mooiste spots, door dikke poedervelden en uitdagende steeps. Uiteraard legen de gidsen je  graag uit waarom sommige hellingen wel en andere weer niet gevaarlijk zijn en geven je tips om nog beter door dat peoderveld te knallen.

‘s Avonds zijn er diverse clinics en bekijken we het verzamelde beeldmateriaal per beamer, er gaat namelijk een professionele White fotograaf mee. Andere extra’s deze week: alle deelnemers krijgen een gratis abonnement op White en uiteraard regelen we het nodige freeskileesvoer voor je tijdens de reis. Diverse goodies inclusief. Van deze reis komt een verslag te staan in de White van volgend jaar! Kortom, voor een te gekke week poeder rijden ben je aan het juiste adres.

Meer info: www.powderplay.nl of bel 020-6886090

 van