30-12-2016 - Skiën, Nieuws

White wenst je een Happy New Season met een speciale uitgave!

Om het jaar goed in te luiden hebben wij een uniek ‘Soul Magazine’ gemaakt. Deze speciale editie is samengesteld uit onze collectie magazines en samengevoegd tot een hele mooie en bijzondere uitgave.

Hadden wij al gezegd dat hij voor iedereen gratis te downloaden is via onze Soul Kiosk App? Een nieuw magazine, allemaal spectaculaire verhalen, inspirerend beeldmateriaal en het kost je helemaal niks! Hiermee begin jij het nieuwe jaar alvast goed!

Het magazine is compleet verrijkt met nieuw beeld- en videomateriaal. Hierdoor proberen wij de lezer nog beter in ons verhaal mee te nemen en beschik jij altijd over nog niet eerder vertoond materiaal.

In deze eerste feestelijke uitgave van Soul Magazine lees je dus een aantal van de meest memorabele verhalen uit onze magazines van het afgelopen jaar. Bekijk hieronder de preview en download het Soul Magazine vervolgens helemaal gratis in onze Soul Kiosk App!

De interactieve verhalen in Soul Magazine zijn vrijwel allemaal verrijkt met extra foto’s, links en video’s. De Soul Kiosk App vind je in de Apple App Store of Google Play Store en is te gebruiken op tablets, smartphones of computers.


 

http://issuu.com/soulmedia/docs/soul_special_2016_preview?e=2644629/42501045

 


 

INHOUD SOUL MAGAZINE 

 


Up/Down mountainbike magazine

Travelstory: Valle d’Aosta   02

Anti-Route: Drielandenpunt   14


Wielrenblad

Reisverslag: Salzburgerland   18

Route: IJsselmeer   28


6|Surf magazine

Indo Tales 1: Bali Tattoos    34

Indo Tales 2: Bubbelen   38

Indo Tales 3: Sumbawa Surprise  40

Indo Tales 4: Bucket List   45


Access kiteboard magazine

Travelstory: Noorwegen   48

Reportage: Overwinteren   56


Motion windsurf magazine

Travelstory: Tahiti   64

Spotguide: Uitgeestermeer   76


Taste snowboard magazine

Travelstory: Roemenië     80

Travelstory: Pyreneeën       88


White freeski magazine

Travelstory: IJsland   96

Travelstory: Catalaanse skitrip    106


 

HAPPY NEW SEASON! 

Soul Media wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar en een knallend nieuw seizoen! Op dat het je beste jaar ooit mag worden vol positiviteit, plezier en geluk. We wensen je fijne tochten, poeder, park, golven, wind maar bovenal al het goede toe voor het jaar 2017. Happy New Season met White!

 


 

BIKE, SURF & SNOW! 

Soul Media is zelfstandig uitgever van 6|Surf Magazine. Naast White freeski Magazine maken wij nog veel meer magazines voor funsporters. Dit doen wij met veel passie en altijd met de beste, Nederlandse experts in de sport, zodat wij elke periode weer een mooi magazine voor jullie hebben klaar liggen. Wij gaan dus altijd met plezier aan de slag en naar ons werk! Bekijk in onderstaande video wat wij nou allemaal doen!

 


bannertje-animated

 van