28-10-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Wielerfanaten opgelet ….. de Codagex huisshow is terug!

Het wielerseizoen 2015 zit er nog maar net op en 2016 staat al voor de deur. Daarom organiseert het Codagex team in het totaal nieuwe Codagex Xperience Center, voor alle fietsfanaten en geïnteresseerden, een presentatie van het gamma 2016. Van woensdag 11 tot en met zondag 15 november opent het Xperience Center zijn deuren iedere dag van 10.00 tot 18.00u. De toegang is uiteraard gratis.  

Er is een gedreven team aanwezig met jarenlange praktische ervaring om u te informeren, vragen te beantwoorden en te helpen bij uw materiaalkeuze. Er zijn diverse nieuwigheden te bewonderen in de 1500M² grote showroom van meer dan 25 vooraanstaande Race en ATB merken zoals o.a. Colnago, Mavic, Time, Rotwild, Prologo, FSA/Vision, etc. Ook zijn er deze dagen leuke acties, u kunt zelfs een Colnago CLX carbon racefiets winnen.

Materiaalkeuze, onderhoud, nieuwe technieken; het Codagex team staat voor u klaar en informeert u graag om u zo te laten genieten voor, tijdens en na uw fietstochten.

Het Codagex Xperience Center vindt u aan de Zandbergen 105 in Dessel (vanuit Eindhoven net over de grens in Beglië) meer informatie vindt je op deze site.

 van