30-10-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Wielerfilm: Westlandse Helden

Westlandse Helden is een documentaire die je als wielerliefhebber echt gezien moet hebben. Deze gloednieuwe productie gaat over Westlands Wielertalent, die een meerdaagse wedstrijd reden in Spanje. 

“Westlandse helden in de Spaanse woestijn” laat u het unieke leven achter de Elite en Belofte renners van Westland Wil Vooruit zien tijdens de Vuelta Ciclista a Toledo. Deze film van het team van Westland Wil Vooruit zal op donderdag 27 november om 19.30 uur te zien zijn in bioscoop Pathe in Delft. Alleen op deze dag is de film in de bioscoop te zien dus reserveer deze datum alvast in je agenda!

Bekijk hieronder een trailer om alvast in de stemming te komen. Uiteraard kun je op de Facebook-pagina terecht voor nog meer informatie, of check voor het gemak gewoon even onderstaande flyer voor alle details.

 

[youtube id=”Ma_gv0mTkwQ”]

 

Jelle van der Marel: “Het idee voor deze documentaire is in Augustus ontstaan op een hotelkamer tijdens de meerdaagse koers in het Spaanse Toledo. Tijdens deze koers is veel beeldmateriaal geschoten en hier wilden we iets mee doen. Het concept voor deze is ontstaan uit de docu ‘Nieuwe Helden’. Met deze documentaire willen we laten zien hoe het er tijdens een etappekoers aan toe gaat binnen het elite/beloftenteam van Westland Wil Vooruit.”

 

image001

 van