17-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielerhuis de Pedaleur – Isaac Challenge Store

Isaac Cycle is trots te melden dat vanaf heden Wielerhuis de Pedaleur onderdeel uitmaakt van de Isaac familie. De sportieve wielerspecialist uit Doetinchem en omgeving mag zich officieel de derde Isaac Challenge Store van Nederland noemen en presenteert daarmee de gehele collectie van Isaac Cycle in haar winkel. In samenwerking met Isaac Cycle heeft de Pedaleur een volledige Isaac winkelinrichting opgebouwd.

Om dit te vieren opent Isaac Cycle en Wielerhuis de Pedaleur op zaterdag 18 maart haar deuren met een officiële opening. Tevens is Isaac Cycle aanwezig met een breed scala aan testfietsen, zodat de geïnteresseerde direct kennis kan maken met de rijeigenschappen van de verschillende modellen. Aanmelden voor deze Isaac testsessies kan via deze link.

Isaac challenge store 2

Wielerhuis de Pedaleur

Wielerhuis de Pedaleur opende in 1989 haar deuren en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de Nederlandse wielersport met een uitgebreid high-end assortiment van racefietsen en mountainbikes. De Pedaleur onderscheidt zich als wielerspecialist met een deskundige service en een persoonlijke aanpak. Deze filosofie past perfect binnen de totale beleving van Isaac Cycle, waarin de consument centraal staat.

Isaac-Pedaleur-2

Het ambitieuze Isaac Cycle ontwikkelt en bouwt exclusieve frames met materialen van alleen de hoogste kwaliteit. De Nederlandse fietsenfabrikant is inmiddels voor het derde jaar op rij leverancier van de fietsen voor Team Roompot – Nederlandse Loterij. Tijdens de opening aankomende zaterdag is Team Roompot – Nederlandse Loterij dan ook aanwezig met Jepser Asselman, winnaar van de Ronde van Drenthe 2016.

Voor meer informatie over de opening van Pedaleur bezoek je de website van Isaac

 

 van