15-08-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielertocht langs Hudson restaurants voor het goede doel

De inschrijving voor de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride is deze week gestart. De 100 kilometer lange wielertour vindt plaats op 17 september en de gehele opbrengst van de  ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland! Deze stichting zamelt geld in voor charitatieve instellingen en initiatieven die verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.  De tocht is uitgezet langs  de mooiste plekken van Nederland. En de pitstops? Die bevinden zich bij verschillende Hudson hotspots waar deelnemers kunnen bijkomen onder de goede zorgen van het Hudson personeel!  

Fun & Power voor jong en oud

Jong, oud, getraind of ongetraind: iedereen mag meedoen aan de Hudson to Hudson Ride! Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende tochten. De geoefende fietser kiest natuurlijk voor de Powerride; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start bij Hudson Naaldwijk  leidt de route via mooie plekken naar Noordwijkerhout, Voorschoten en de finish bij Hudson Kijkduin. De recreatieve fietsers en deelnemende kinderen kunnen kiezen voor de Funride, een landelijke en afwisselende route van 30 km! Bij de finish worden de sportieve fietsers feestelijk onthaald, waar zij kunnen nagenieten van de tocht met swingende muziek, entertainment en culinair krachtvoer. 

Sporten voor een goede doel

Meedoen aan de Hudson to Hudson ride  betekent een win-win situatie! Want naast het feit dat je sportief bezig bent en een onvergetelijke dag beleeft, steun je ook het goede doel. Het inschrijfgeld van de Ride gaat in zijn geheel naar Team Westland, waarmee  onderzoek naar kanker wordt ondersteund. Inschrijven kan via de Hudson website en kost €20,- voor de Powerride en €15,- voor de Funride. Kinderen kunnen voor €7,50 deelnemen aan de Funride.  Wie zich inschrijft voor 1 september ontvangt een leuk onderdeel voor zijn tenue cadeau van Ravage in Wateringen!

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, er openen komende periode steeds meer Hudson restaurants.

Wat moet je nog meer weten?

De tocht zal worden gehouden op zondag 17 september 2017. De Powerride zal om 9.00u van start gaan en de Funride om 10.30u. Beide ritten gaan van start bij Hudson Naaldwijk en inschrijven kan via: http://www.restauranthudson.nl/home/hudsontohudsonride/


Meer wielernieuws op je tijdlijn? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram! Zeker weten dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, de beste gear en de vetste trips? Neem dan een abonnement op Wielrenblad en mis geen uitgave meer!

 van