31-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad #1 2017 komt eraan!

Nog heel even geduld, maar dan is hij er toch echt. Zoals de planning er nu uitziet valt Wielrenblad #1 2017 midden april bij de abonnees op de deurmat. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om de laatste loodjes op tijd af te krijgen. Zonder al teveel te verklappen over de inhoud van het nieuwe magazine kunnen wij zeggen dat het parcours van de aankomende Ronde van Vlaanderen geen onbekende is voor ons. Verder hebben wij nog enorm leuk nieuws voor alle Wielrenblad liefhebbers. Het leukste magazine voor wielrenners komt dit jaar niet 4, maar 5 keer per jaar uit!

Ben je nog geen abonnee en wil je het nieuwe magazine absoluut niet missen? Wacht dan niet langer en abonneer je hier! Op deze manier ben je er van verzekerd dat je altijd over het nieuwste magazine beschikt en hoef je niks meer te missen.

Muur van geraardsbergen

Om je alvast een klein kijkje achter de schermen te geven voegen wij een paar afbeeldingen in de bovenstaande header toe die een kleine inkijk geven in de nieuwe editie.

Ronde van Vlaanderen & Wielrenblad

Aankomende zondag staat de Ronde van Vlaanderen weer op het programma en dit keer is de Muur van Geraardsbergen in het parcours opgenomen. “Er werd de voorbije jaren door iedereen binnen het team van Flanders Classics hard gewerkt aan een terugkeer van de Muur in het parcours”, aldus Wim Van Herreweghe. “Dit vernieuwde parcours is een totaalpakket en brengt al het beste van meer dan 100 jaar Ronde van Vlaanderen samen in één monumentale koers.

In het nieuwe magazine hebben wij de route alvast voor jou van dichtbij bekeken. Met het complete pakket inclusief volgwagen, teamkleding en hoogstaand fietsmateriaal is een exclusief groepje Wielrenblad-renners vertrokken om verslag te doen. Het complete verhaal lees je uiteraard in ons nieuwe magazine.

Houd voor de release onze sociale kanalen en de website goed in de gaten! Wij wensen jullie alvast heel veel lees- en fietsplezier! 

 van