11-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad #1 2017 is uit!

Het eerste nummer in het nieuwe jaar is altijd een speciaal moment, daarom zijn wij ook zeer trots om te melden dat het nieuwe Wielrenblad verkrijgbaar is. Met een iets andere opmaak proberen we de lezer dit keer positief te verrassen. Verder staat het magazine weer boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de wielerwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Losse uitgaven van Wielrenblad zijn verkrijgbaar in de betere boekhandel en kun je uiteraard ook bestellen in onze webshop. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis op je deurmat.

Fietsen op zijn Zwitsers in Gstaad

De afgelopen dagen hielden we ons hart vast. We hebben maar één dag om het maximale uit het Zwitserse bergoord Gstaad te halen, maar het was daar de afgelopen dagen vreselijk slecht weer. En eind september met kou en regen in de Alpen fietsen is geen lolletje. Maar nu, terwijl we in de namiddag arriveren in dit chique wintersportoord, is duidelijk dat we zeldzaam boffen: de voorspellingen voor morgen zijn fantastisch.

Fietsen met griep mag dat?

‘Als je dan gaat sporten, kan de kerntemperatuur van je lichaam gevaarlijk hoog worden. Je kunt hierdoor uitdrogen, onwel worden of zelfs flauwvallen. Het kan levensgevaarlijke hartritmestoornissen tot gevolg hebben.’

Het geheim van een optimaal trainingsschema

Wie dit seizoen met superbenen aan de start van een cyclo of toertocht wil verschijnen, kan met een trainingsschema naar zijn doel toewerken. Maar hoe ziet een optimaal trainingsschema eruit? Een interview met bewegingswetenschapper Cees-Jan van der Zweep over beginnersfouten, optimale weekindeling en de allerlaatste inzichten.

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis op je deurmat. Vanaf dinsdag is het ook mogelijk om het nieuwste nummer weer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van