27-02-2018 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines

Wielrenblad #1 2018

Daar is-ie dan: Wielrenblad #1, net voor de Bikemotion. Ook deze uitgave staat weer vol met toffe reisverhalen, tips en reviews. Losse uitgaven van Wielrenblad bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Wielrenblad lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Wielrenblad en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende fietstocht! 

Vanaf 1 maart is het Wielrenblad leverbaar en verkrijgbaar. 

Het magazine staat boordevol inspirerende fotografie, tijdloze verhalen, prachtige reisverslagen, onmisbare producten en kersverse nieuwtjes uit de wielerwereld. Hieronder alvast een beknopt overzicht van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Fietseiland Taiwan: de vijf hoogtepunten

Taiwan een wielerbestemming? Jazeker. Het Aziatische eiland heeft een echte fietscultuur en routes waarvan het wielerhart sneller gaat kloppen. We fietsen er langs een turquoise meer, over ruige kustwegen en over een van de langste bergpassen ter wereld. Taiwan is ideaal voor liefhebbers van exotische fietsbestemmingen.

Ken je cijfers, ken jezelf

Steeds vaker zie je op tv de renners naar hun teller kijken om te zien hoeveel vermogen ze leveren. Met name de mannen van Sky schijnen precies te weten hoe lang ze welk vermogen moeten leveren om het maximale uit zichzelf te halen en de koers naar wens te doen verlopen. Maar hoe kom je aan die kennis en hoe doe je er je voordeel mee tijdens het optimaliseren van je eigen prestaties? Thomas Kruithof is behalve wielrenner data-analist en zocht het uit.

Gravelbikes

We gingen eens shoppen in de collecties van wat merken om te kijken wat we daar zoal tegenkomen aan gravelbikes. Het goede nieuws: er is van alles! Het nadeel: kiezen is niet makkelijk.

In dit nummer o.a:

6. Etalage

9. Geavanceerd en Rauw

10. Taiwan

16. Cannondale Slate Force 1

18. Road plus

20. Ken je cijfers, ken jezelf

24. De built

30. Upcycle your life

36. Voorjaarland

38. Gravelbikes

46. Etalage

50. In balans kasseien

54. Thomas Kruithof

56. Lanzarote

64. Het vakantiehuis

68. Lunch

76. Summit 2 Summit

82. De laatste slag

 van