26-06-2020 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines

Wielrenblad #2 2020 is nu verkrijgbaar

Het is weer tijd voor de nieuwe editie van Wielrenblad! Wielrenblad #2 ligt bij onze abonnees binnenkort op de mat. In deze editie gaan we met verschillende mensen op trip door ons eigen land. Testen we weer een aantal nieuwe fietsen(oa. de Specialized Diverge Carbon!) en hebben we een interview met Sanne Hitipeuw over haar avonturen. Losse uitgaven van Wielrenblad bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Wielrenblad lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan  abonnee van Wielrenblad en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

Lees hieronder alvast een voorproefje

ODE AAN HET MICRO AVONTUUR

Eerlijk gezegd had ik meer verwacht. Dat het ook iets groots en meeslepends in zich zou hebben. Want juist die associatie heb ik er vaak bij: een avontuur speelt zich af in verre, onbekende oorden, onder ruige omstandigheden en soms ook met dingen die misgaan. Zo heb ik bijna twintig jaar geleden drie maanden, zonder vast plan, door Nieuw-Zeeland gefietst. Ik passeerde lagunes met goudgele stranden en een azuurblauwe zee.

SPECIALIZED DIVERGE COMP CARBON

Als je de nieuwe Diverge van een afstandje bekijkt verwar je hem zomaar
met het vorige model, maar bij nadere inspectie wordt snel duidelijk
dat Specialized zich er bepaald niet makkelijk vanaf heeft gemaakt. De
Diverge 3.0 beschikt over een aantal mooie innovaties, waaronder een
vooruitstrevende geometrie.

ROUTEPLANNER VOOR HET LEVEN

Sanne Hitipeuw behoort tot een nieuwe generatie fietsers: wars van traditie en altijd op zoek naar nieuwe wegen. Joost-Jan Kool niet, hij rijdt graag zijn vertrouwde rondjes op glad asfalt en kijkt met verwondering naar Sanne’s prachtige fotoverslagen op Instagram. Benieuwd of de kloof tussen hun
beider werelden is te overbruggen, vroeg hij Sanne naar haar fietsbeleving.

INHOUD

6. Ode aan het micro-avontuur
18. Etalage
26. De Buit: Productreviews
32. Column Thomas Kruithof
34. Wetenschap op wielen: #ridesolo of #rideslow?
36. Festina Lente: Oorverdovend stil
38. Wielerverhaal: Verhuizing
42. Ode aan de solo
54. D’rop en d’r Over: Isaac Boson LTD
56. D’rop en d’r Over: Canyon Endurace:ON AL
58. D’rop en d’r Over: Specialized Diverge Comp Carbon
62. Uitgelicht: Rotor INpower
66. Interview: Sanne Hitipeuw
70. Column Benjamin de Bruijn
78. Finale: Dirty Kanzelled


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #1 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van