29-05-2015 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines

Wielrenblad #2 2015

Het tweede nummer van deze jaargang is de dikste editie van Wielrenblad ooit! Nu weten wij ook dat kwantiteit niet gelijk staat aan kwaliteit, maar ook daar hebben we weer onze uiterste best op gedaan. De nieuwe uitgave staat weer vol met mooie beelden en interessante wielerverhalen. Het 148 pagina’s tellende nummer is vanaf vandaag verkrijgbaar en onze abonnees kunnen ook vanaf vandaag het nieuwe nummer op de deurmat verwachten. 

In deze goed gevulde editie fietsen we onder andere naar de top van de Passo dello Stelvio, nemen we je mee naar de fietsenfabriek van Merida, showen we jullie de nieuwste wielermode en nog veel meer. Hieronder kun je alvast de preview bekijken, voor een impressie van het magazine, zodat je alvast kunt kijken wat je kunt verwachten.

Mocht je Wielrenblad in 2015 niet willen missen, word dan voor het gemak abonnee. Daarnaast kun je uiteraard ook losse nummers bestellen in onze webshop. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van