24-07-2014 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines

Wielrenblad #3 2014

De Tour de France 2014 is alweer toe aan de laatste week en dit betekent dat alle etappes bijna verreden zijn. Maar maak je geen zorgen want het derde nummer van Wielrenblad is vanaf vandaag verkrijgbaar! Alle abonnees kunnen de nieuwste uitgave dus weer op de deurmat verwachten. 100 pagina’s vol met sferische verhalen over jouw hobby/sport/levensstijl: wielrennen. 

Zoals je van ons gewend bent zit ook deze uitgave van Wielrenblad weer boordevol met afwisselende artikelen voor jouw dosis wielrennen. De reisverslagen, routes, medische artikelen, fietstesten, indrukwekkende foto’s zullen uiteraard niet ontbreken. Daarnaast is er in dit nummer ook ruimschoots aandacht voor een fotoshoot zodat jij voortaan in stijl op de fiets kan stappen.

Bekijk even de preview, voor een impressie van het nieuwe Wielrenblad. Zorg gewoon dat je je favoriete magazine voortaan niet mist en word voor het gemak snel abonnee. Daarnaast kan je uiteraard ook terecht in de webshop om losse nummers te bestellen. Hier kun je ook alle voorgaande uitgaven van Wielrenblad nog eens bestellen als je deze nog niet gelezen hebt. We wensen iedereen veel leesplezier!

[ hana-code-insert ] 'Wielrenblad 3 – preview' is not found

 

Inhoud Wielrenblad #3: 

6. Fiets in Focus 12. De buit 24. Klassieke beklimmingen 26. Ik zweet, dus ik ben 28. Etalage 34. Op bezoek bij Endura 39. Uitspanning 40. Interview Thomas Braun 46. Wielerverhaal 51. Fiets in stijl 78. Duurtest Cube Agree 80. Pedalen 84. Voeding 98. Laatste slag

 

 

 van