27-02-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad aanwezig op de Bike MOTION

De donkere, koude dagen zijn voorbij en je kijkt uit naar het komende fietsseizoen. Trainingen staan weer voor de deur en je stelt jezelf nieuwe uitdagingen om persoonlijke records te verbeteren. En waar kun je fietsseizoen beter beginnen dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux? Bike MOTION brengt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart drie dagen fietsplezier en Wielrenblad is erbij!

Het blijft niet bij kijken tijdens Bike MOTION, want je kan ook zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours of probeer supersnelle e-bikes die de 45km per uur gemakkelijk halen. Ook vind je diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties.

Als sportieve fietser mag je een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Bike MOTION Benelux.

Uiteraard is Wielrenblad aanwezig op de Bike MOTION. Dus kom gezellig langs, wij staan bij hal 9, stand D010 voor een vers bakje koffie.

 van