21-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad & BBB – Tourpoule 2017

Volg jij het wielrennen op de voet en denk jij meer van de Tour de France te weten dan jouw vrienden? Dan is dit jouw kans om met vrienden te strijden voor de eer van de beste voorspeller én om tegelijkertijd kans te maken op mooie prijzen! Doe dus mee met de Tourpoule van Wielrenblad & BBB, en laat zien dat jij meer wielerkennis in huis hebt dan je fietsmaatjes. 

Deelname

Stap 1: Like de Facebook-pagina’s van BBB Cycling en Wielrenblad.

Stap 2.1: Doe mee aan de BBB & Wielrenblad Tourpoule en/of doe mee door stap 2.2 te volgen.

Stap 2.2: Of deel jouw voorspelling van de TOP 3 per klassement. Laat je reacties achter onder dit bericht, of stuur een mailtje naar info@soulonline.nl o.v.v. Tourpoule 2017.

Stap 3: Geniet van Le Tour de France 2017 en maak kans op hele fraaie prijzen: de BBB Airstrike pomp, BBB Fullview fietsbril, BBB fietshelm, Tour de France 2017 videogames, Wielrenblad abonnementen en losse nummers van Wielrenblad.

Stap 4: Bonne chance!

Meer informatie? 

Voor meer informatie over de Wielrenblad & BBB Cyling Tourpoule kun je dit artikel op onze website nog eens bekijken. Hier hebben we de prijzen namelijk ook voor je op een rijtje gezet.


Bij meerdere goede voorspellingen worden de prijzen verloot. Voor dergelijke acties zijn de algemene voorwaarden van Soul Media altijd van toepassing.

 van