05-06-2020 - Nieuws, Wielrenblad

WIELRENBLAD Cadeaupakket – Vaderdag

Vaderdag is natuurlijk een ideale gelegenheid om fietsende vaders, opa’s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel vaderdagcadeau. Voor vaderdag hebben wij dan ook een speciaal WIELRENBLAD cadeaupakket samengesteld, bestaande uit 2 uitgaven van WIELRENBLAD en een paar fietssokken! Het ultieme geschenk voor een sportieve vaderdag bestel je in de Soul Webshop.

Inhoud WIELRENBLAD cadeaupakket 

Bestel het WIELRENBLAD cadeaupakket voor vaderdag en ontvang maar liefst twee uitgaven van WIELRENBLAD magazine ((t.w.v. €15,90) i.c.m. GripGrab Regular Cut Sock (t.w.v. €10,95) voor slechts €15,00 i.p.v. €26,85.

Op deze wijze ontvangt men Wielrenblad #1 2020, Wielrenblad #4 2019 en een paar GripGrab Regular Cut fietssokken, verkrijgbaar in verschillende kleuren (Wit of Hi-Vis Yellow en beschikbaar in verschillende maten (maat S, L of XL zolang de voorraad strekt). Je kunt het WIELRENBLAD cadeaupakket extra voordelig bestellen in onze webshop.

Maatverdeling sokken

De GripGrab Regular Cut fietssokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit of Hi-Vis Yellow. De sokken zijn beschikbaar in onderstaande maten. Voor meer informatie kun je onze review terug lezen op de website van UP/DOWN & WIELRENBLAD. 

  • Maat S: 38 – 41
  • Maat M: 41 – 44
  • Maat L: 44 – 47
 van