04-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad: Niet te missen!

Wat doet Wielrenblad?

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, in Wielrenblad worden de trends van nu afgewisseld met tijdloze verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat vol passie op zoek naar het unieke verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met gerespecteerde fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Columns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Het magazine richt zich op racefietsers die voor hun plezier rijden. Van de zondagochtend fietser tot de gouden medaille winnaar van La Marmotte. In het weekend pakt men de auto voor een ritje naar Limburg of naar de Ardennen. Tijdens een vakantie met het gezin naar het buitenland, is er altijd een plekje vrij op de fietsdrager om een nieuw gebied te ontdekken.

Uitgave gemist? 

Wil je voortaan geen nummer van Wielrenblad meer missen? Word dan voor het gemak abonnee, profiteer van de welkomstacties en ontvang alle nummers lekker thuis. Uiteraard is het ook mogelijk om het nieuwste nummer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan.

Geen abonnee? 

Wielrenblad staat vol met wielerverhalen, routes, inspirerende beelden, medische artikelen, tips, fietstesten die je niet wilt missen. Word dus lekker abonnee, want dan heb je verder geen verplichtingen en kun je op ieder moment hier opzeggen.

Bij het magazine krijg je tevens gratis toegang tot de digitale uitgaven in onze eigen Soul Kiosk App. Voor een impressie van de Soul Kiosk App kun je hier terecht. Ter kennismaking hebben we nu een hele fraaie actie, voor €9,99 ontvang je al 5 digitale uitgaven! Veel leesplezier!

 van