27-02-2019 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad ook dit jaar weer aanwezig op de Bike Motion!

De eerste twee maanden van 2019 zitten er inmiddels alweer op, wat betekent dat het komende fietsseizoen weer voor de deur staat. Het wordt tijd om weer op het zadel te springen, weer volop te gaan trainen en persoonlijke records te verbeteren op de fiets. Er is geen betere plaats om met het nieuwe fietsseizoen van start te gaan dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux, de Bike Motion. De fietsbeurs brengt van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart drie dagen vol met fietsplezier met zich mee en Wielrenblad is erbij!

Tijdens de Bike Motion blijft het niet alleen bij kijken. Er is namelijk ook de mogelijkheid om zelf op de pedalen te stappen en de nieuwste fietsen te testen op het parcours. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Bike Motion Benelux.

Natuurlijk is Wielrenblad ook dit jaar weer aanwezig op de Bike Motion, dus kom gezellig langs! Wij staan in hal 9, op stand D040. Er is de mogelijkheid om op ieder moment van de dag een kopje koffie te komen halen. Op de vrijdagavond zal er een koud biertje klaarstaan. Ben jij nog geen abonnee? Kom dan ook gezellig langs en sluit jouw abonnement af!

We hopen je op de Bike Motion te zien.

 

 van