22-05-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad rijdt mee met Scott Ride 

In Wielrenblad #4 2024 lees je alles over de Scott Ride, want onze redacteuren stonden aan de start van deze gave toertocht! Dus houd onze magazines in de gaten voor een uitgebreide reportage en prachtige content van deze toertocht. Losse magazines van Wielrenblad bestel je in de Soul Webshop. Of word abonnee zodat je geen verhaal meer hoeft te missen. 

Wielrenners

De start en finish waren bij de Scott Experience in het gezellige Werkendam. ‘s Ochtends werden deelnemers verwelkomd met een goede kop koffie, waarna ze konden kiezen uit drie prachtige routes die allemaal door de schitterende Biesbosch liepen. Na afloop werd er geproost met een biertje en een heerlijke hamburger van The Bastard BBQ. Onderweg was er uitgebreide verzorging en bij inschrijving ontvingen deelnemers een mooie goodiebag van Scott.

Hamburgers

Daarnaast kregen deelnemers de kans om de showroom van Scott te bekijken, die exclusief voor dit evenement geopend was voor publiek. Er was ook een kleding-sample-sale waar mooie items van Scott beschikbaar waren.

Showroom

Voor een indruk van het evenement is er nu een aftermovie beschikbaar. Zie hieronder voor de aftermovie. En goed nieuws voor de liefhebbers: in Wielrenblad #4, verschijnt nog een artikel over de Scott Ride. Houd het blad in de gaten voor een uitgebreide reportage en prachtige foto’s van deze toertocht.

 van