16-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad & BBB Cycling – Tourpoule

Dit jaar staat de renners de 104e editie van de Tour de France te wachten. Op 1 juli gaat het peloton van start met een individuele tijdrit in Düsseldorf. Op zondag 23 juli finisht de Tour traditiegetrouw op de Champs Elysee in Parijs. Tijdens de drie weken durende etappekoers gaan mannen als Bauke Mollema en Chris Froome over onder andere de Galibier, La Planche des Belles Filles en de Izoard. Kortom een Tour die alle ingrediënten bevat om weer uiterst spectaculair te worden. 

Competitie

Wij zouden Wielrenblad niet zijn als we daar niets moois mee zouden doen, dus hebben we in samenwerking met BBB een competitie opgezet. Volg jij het wielrennen op de voet en denk jij meer van de Tour de France te weten dan jouw vrienden? Dan is dit jouw kans!

Wielrenblad en BBB bieden jou de mogelijkheid om met je vrienden te strijden om de eer van de beste voorspeller én tegelijkertijd kans te maken op mooie prijzen! Dus doe snel mee en laat zien dat jij meer wielerkennis in huis hebt dan je fietsmaatjes.

Door hier te klikken kun je deelnemen aan de Tourpoule van Wielrenblad & BBB Cycling. Maar natuurlijk is deelname via de sociale media, mail en reacties hieronder ook mogelijk! Laat dan even een reactie achter met jouw TOP 3 per klassement (klassement = gele trui, bergklassement = bolletjestrui, sprintklassement = groene trui, jongerenklassement = witte trui). Om jouw deelname te voltooien vragen we je tot slot de Facebook-pagina van BBB Cycling en Wielrenblad te liken. Onder de goede voorspellingen zullen wij vervolgens deze gave prijzen gaan verloten:

1. Algemeen klassement

Voor de allerbeste deelnemer, die de winnaar van de Gele trui goed weet te voorspellen, wordt een BBB Icarus helm beschikbaar gesteld (t.w.v. €179,95). De renners van Francaise Des Jeux rijden al jarenlang met deze helm en nemen geen genoegen met minder dan het beste. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de helm!

BBBIcarusWIELRENBLADtourpoule5

2. Sprint klassement

Voor de sprinters onder ons heeft BBB de Fullview bril (t.w.v. €79,95) beschikbaar gesteld. De BBB Fullview heeft geen frame waar je tegenaan kijkt. Zo kun je jouw fietsvrienden het best in de gaten houden bij jullie plaatselijke bordjessprint. Door een goede sprinter te kiezen in de hoop dat hij het klassement wint, maak jij kans op deze topbril! Wil je meer over de BBB Fullview weten, klik dan op de foto hieronder!

BBBFullviewWIELRENBLADtourpoule

3. Bolletjes trui

En dan het bergklassement. Misschien wel het meest gewaardeerde klassement onder de wielrenners. Want wat is er nou lekkerder dan de hoogste bergen beklimmen tijdens de fietsvakantie? Raad de winnaar van het bergklassement en maak kans op deze gave pomp (t.w.v. €69,95). Eerder schreven we al over de Airstrike DGT, wil je meer weten over de BBB Airstrike? Klik dan op de foto hieronder!

BBBAirstrikeDGTtourpouleWIELRENBLAD

4. Jongeren klassement

In het jongerenklassement is het elk jaar een strijd om het meest belovende talent te worden. Raad de renner die de witte trui wint en maak kans op de Tour de France 2017 (Xbox One of Playstation 4) of Pro Cycling Manager 2017 (PC) voor jouw device. In samenwerking met de ontwikkelaar van Tour de France 2017 mogen wij een exemplaar weggeven onder de deelnemers van de Tourpoule. In deze videogames speel je als favoriete helden in hun legendarische race van 21 etappes naar de gele trui. Verder zijn er ook andere competities te spelen zoals het Criterium International of de Dauphiné

5. Maar dat is nog niet alles…

Naast eerder genoemde prijzen, zullen wij ook een 3 jaarabonnementen van Wielrenblad verloten, zodat je onze inspirerende verhalen nooit meer hoeft te missen. Verder maken 5 voorspellers ook kans op 2 gratis uitgaven van Wielrenblad. Al Wielrenblad abonnee? Dan mag je uiteraard een andere titel van SOUL Media kiezen (bekijk HIER waaruit je kunt kiezen)! Niet gewonnen? Het is natuurlijk altijd mogelijk om een abonnement te nemen.

Kortom

1. Like de Facebook-pagina’s van BBB Cycling en Wielrenblad.

2. Doe mee aan de BBB & Wielrenblad Tourpoule en/of doe mee door stap 3 te volgen.

3. Deel jouw voorspelling van de TOP 3 per klassement. Laat je reacties achter onder dit bericht, of stuur een mailtje naar info@soulonline.nl o.v.v. Tourpoule 2017.

4. Geniet van Le Tour de France 2017 en maak kans op hele fraaie prijzen: de BBB Airstrike pomp, BBB Fullview fietsbril, BBB fietshelm, Tour de France 2017 videogames, Wielrenblad abonnementen en losse nummers van Wielrenblad.

5. Bonne chance!


Bij meerdere goede voorspellingen worden de prijzen verloot, prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor dergelijke acties zijn de algemene voorwaarden van Soul Media altijd van toepassing.

 van