31-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Wielrenblad verkent: Ronde van Vlaanderen

 Aankomende zondag staat de Ronde van Vlaanderen weer op het programma en dit keer is de Muur van Geraardsbergen in het parcours opgenomen.

“Er werd de voorbije jaren door iedereen binnen het team van Flanders Classics hard gewerkt aan een terugkeer van de Muur in het parcours”, aldus Wim Van Herreweghe. “Dit vernieuwde parcours is een totaalpakket en brengt al het beste van meer dan 100 jaar Ronde van Vlaanderen samen in één monumentale koers.

In Wielrenblad #1 2017 hebben wij de vernieuwde route zelf gereden. Met het complete pakket inclusief volgwagen, teamkleding en hoogstaand fietsmateriaal is een exclusief groepje Wielrenblad-renners vertrokken om verslag te doen. Het complete verhaal lees je uiteraard in ons nieuwe magazine. Hier kun je de video checken, om alvast in de stemming te komen voor de Ronde van Vlaanderen.

Muur van geraardsbergen

Ben je  nog geen abonnee en wil je het nieuwe magazine absoluut niet missen? Wacht dan niet langer en abonneer je hier! Wist je trouwens dat we ook een heleboel leuke welkomstgeschenken hebben?

 van