Wil jij werken bij Specialized? Check deze vacatures!

Passie, toewijding en gedrevenheid. Als deze drie woorden jou op het lijf zijn geschreven, dan is Specialized een goede om deze eigenschappen te laten zien. Het fietsmerk is altijd op zoek naar getalenteerde mensen om een belangrijke rol te vervullen in hun missie om meer mensen op de fiets te krijgen. Het grootste voordeel van werken bij Specialized? Plezier en Fietsen. De perfecte combinatie!

Specialized heeft vier interessante vacatures openstaan, iets voor jou? Check ze hieronder:

Technology Service Desk & Network Support 

Als Technology Service Desk & Network Support bij Specialized, ben je verantwoordelijk voor het optimaal onderhouden van laptops, desktops, tablets en telefoons. Daarnaast ondersteun je alle Europese collega’s die service en support nodig hebben. Heb je een brede IT-kennis, ken je alle tools en applicaties, dan Specialized graag met je praten!

Bekijk de volledige vacature hier.

Suspension Specialist

Voor deze full time functie is Specialized op zoek naar een Suspension Specialist voor versterking op onze suspension afdeling in ons kantoor aan de Utrechtseweg 310 te Arnhem.

Bekijk de volledige vacature hier.

Allround Fietsmonteur

Hou je van sleutelen en ben je technisch aangelegd? Wil je in een gezellig team werken? Samen met een team van ervaren monteurs streef je er iedere dag naar om de klanten van Specialized de beste service te geven.

Bekijk de volledige vacature hier.

Medewerker Crediteurenadministratie

In deze fulltime functie ben je medeverantwoordelijk voor een adequate afhandeling van financieel administratieve taken, zoals het inboeken van facturen, het telefonisch en schriftelijk te woord staan van leveranciers en controle op de aanwezigheid van de vereiste bescheiden. Je signaleert afwijkingen en ondersteunt je collega’s met diverse rapportages en ad hoc vraagstukken.

Bekijk de volledige vacature hier.

Waarom Specialized?

Specialized is een van de meest succesvolle fietsfabrikanten die bekend staat om haar innovatieve kracht, prestatiegerichte producten en bovenal passie voor fietsen. Alle medewerkers spelen een belangrijke rol in het succesverhaal van ons bedrijf: zij zijn gepassioneerde fietsers, experts in hun vakgebied, team players en zijn altijd gemotiveerd om het beste resultaat te behalen.

Specialized gaat eind dit jaar verhuizen naar Arnhem, wil je meer weten over deze verhuizing? Lees hier verder!

Maar goed, wat zijn nou de voordelen die komen met een baan bij fietsmerk Specialized? Deze voordelen zetten wij even voor je op een rij:

  • Beloning – Specialized Europe B.V. biedt haar medewerkers een zeer aantrekkelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan, welke meer dan marktconform is.
  • Gezonde levensstijl – Als je fit en gezond bent, ga je met plezier naar je werk. Naast onze lunch ride kun je daarom ook gebruik maken van een eigen sportschool. Ook aan gezond eten is gedacht: elke dag wordt er gezorgd voor vers fruit.
  • Vrije dagen – Hoe leuk je je werk ook vindt, een vakantie doet iedereen goed. Bij Specialized Europe B.V. ontvang je daarom een marktconform aantal vakantie-uren.
  • Inspirerende werkomgeving – Specialized is trots op de inspirerende inrichting van ons Europese hoofdkantoor. Je komt dan ook te werken in een gezonde werkomgeving, waarbij je je fiets gewoon naast je bureau kunt parkeren.
  • Lunch ride – Tussen de middag samen met je collega’s een rit op de racefiets of mountainbike maken? Bij Specialized is het de normaalste zaak van de wereld. Na een stuk fietsen zit je immers een stuk beter in je vel!
  • Internationale omgeving – Je komt te werken in een uitdagende en internationale omgeving, in een dynamisch team van verschillende nationaliteiten.
  • Fietsend naar je werk – Fiets jij graag naar je werk? Bij Specialized zal je niet enige zij! En dankzij de ruime kleedruimtes en douches kun je fris aan je werkdag beginnen.

Voor meer informatie kan je een bezoek brengen aan de website van Specialized.

 van