23-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Win 50 AGU shirts in jouw unieke design

AGU viert een feestje, het bedrijf bestaat namelijk 50 jaar! En als je jarig bent, trakteer je natuurlijk! Daarom organiseert AGU een hele gave ontwerpwedstrijd waarbij je als deelnemer kans maakt op maar liefst 50 wielershirts in je eigen ontwerp, die vervolgens zullen worden uitgereikt op de Bike Motion Benelux beurs.

Wat is er nu leuker dan samen met clubgenoten, vrienden of collega’s fietsen in een uniek tenue voor de hele groep. Daarom is de wedstrijd voor iedereen die van fietsen in teamverband houdt. Je kunt je complete team voorzien van het aerodynamische Performance Line wielershirt met je eigen unieke ontwerp. Dus bundel de creatieve krachten van je team en maak een mooi ontwerp.

Deskundige jury

De ontwerpen worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Maarten Ducrot, Margriet de Schutter, Rob Harmeling en Adrie Visser, die hun sporen in de sportwereld al ruimschoots hebben verdiend. Zij gaan met elkaar om tafel om een selectie te maken van de meest creatieve en originele ontwerpen. Het winnende shirt zal tijdens de Bike Motion Benelux beurs door een van de juryleden aan de winnaar worden uitgereikt.

Meedoen? 

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar de speciale website van AGU, download de template, ontwerp je shirt en upload het bestand. Let op: inschrijven kan tot 1 augustus 2016.

 logo ontwerpwedstrijd

 van