01-07-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Win Pro Cycling Manager 2016 en strijd om de fameuze gele trui!

Beleef deze spannende uithoudingsrace nog intenser met de officiële videogames van Tour de France 2016. Vanaf vandaag is Tour de France 2016 beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en Pro Cycling Manager op PC via uitgever Koch Media.

Word sportmanager van een professionele wielerploeg op PC en doe mee aan een spectaculair 2016-seizoen gevuld met nieuwe mogelijkheden, gedurende meer dan 200 wedstrijden (550 levels) waaronder de beroemde Tour de France 2016 en La Vuelta.

Naast het maken van cruciale real-time beslissingen tijdens de wedstrijden, is het jouw de taak om elk aspect van het team te coördineren: rekruteren, contracten met wielrenners en sponsoren, personeel management, trainingen en het bijhouden van de race kalender. Speel alleen of daag wereldwijd andere managers uit in een compleet nieuwe online multiplayer modus; maak competities, races, regels en co-op evenementen. In deze nieuwe editie komt ‘Pro Cyclist’ mode terug, in deze mode ben je een jonge wielrenner die zichzelf naar de top wilt trainen.

De mode is verbeterd met meer interacties tussen jou, je ploeggenoten en je manager. De ‘Carrière’ mode geeft een intensere uitdaging die te danken is aan een nieuwe doelstelling en sponsorsysteem. Met vernieuwde graphics, nieuwe omgevingen, vernieuwde interface, verbeterde communicatie en een hoogwaardig AI, die rekening houdt met de fysiologische kenmerken van een wielrenner, is de 2016 editie veel realistischer dan voorgaande games. Verder kun je content delen met de community via Steam Workshop om je game ervaring constant te vernieuwen.

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina, Twitter, YouTube of Twitch. Vergeet ook onderstaande trailer niet te bekijken, zodat je alvast in de stemming kunt komen!

Winactie 

In samenwerking met Pro Cycling Manager 2016 mogen wij een exemplaar weggeven onder de lezers van Wielrenblad. Om kans te maken op de Pro Cycling Manager 2016 game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wie rijdt er volgens jou in de felbegeerde gele trui op de Champs Elysées?

Laat jou antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina. De leukste reactie wordt vervolgens beloond met een exemplaar van Pro Cycling Manager 2016, op een platform naar keuze. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Pro Cycling Manager 2016 prijsvraag gaat.

 van