12-12-2013 - Snowboarden, Nieuws

Win een Bataleon Cameltoe!

De Bataleon Cameltoe kwam dit jaar met stip binnen als een van de favorieten van onze Taste redactie. Bovendien kreeg dit model tijdens de grote Snowboardtest 2014 het goud hout label als beloning. Met de Cameltoe wil je namelijk maar een ding, namelijk poeder rijden!

De extreem tapered neus laat je letterlijk door de sneeuw zweven. Het voordeel is de snelle, lichte kantenwissel van de Triple Base technologie en het draaivermogen vanuit de achterkant van het board. Op de pistes staat de Cameltoe ook nog zijn mannetje, kortom een heel vet board dus!

[youtube id=”H361TZM5F88″]

Hoe maak ik kans op een Bataleon Cameltoe? 

Vul hieronder in de Facebook comments in waarom jij een Cameltoe nodig hebt.. Natuurlijk worden creatieve bijdragen gewaardeerd, de leukste inzending zal namelijk deze winter door de poeder knallen op een gloednieuwe Cameltoe!

Meer info? 

De Bataleon Cameltoe is uitvoerig getest tijdens de Snowboardtest 2014. De test kan je uiteraard in de eerste Taste van dit jaar terug vinden, bestel deze in de webshop als je Taste #1 gemist hebt. Het is trouwens ook mogelijk om het artikel dat we eerder op de website geplaatst hebben nog even te bekijken.

 van