18-12-2012 - Snowboarden, Nieuws

Win een custom Switchback binding

Switchback is een nieuw bindingmerk op de markt. Het concept is eenvoudig, zonder enig gereedschap kun je binding volledig aanpassen naar je eigen smaak. Wil je met een extra surfy gevoel in de poeder rijden, dan haal je in no time je highback eraf. Om hem later weer net zo makkelijk toe te voegen als je weer een ijzige piste op gaat.  Tevens kun je jouw binding volledig naar eigen smaak customizen. Je hebt keuze uit verschillende highbacks en doordat elk onderdeel los verkrijgbaar is in verschillende kleuren kun je altijd een uniek setje naar je eigen smaak bouwen, sick!

Wat moet je doen om te winnen?
Van onze vrienden bij Switchback mogen we een van onze lezers blij maken met een custom Switchback binding. Vertel onderin in bij de Facebook comments:

In welke situatie stond je te klungelen met je bindingen en wenste je dat je een tool-free Switchback binding in je bezit had.

De wedstrijd is inmiddels beëindigd, zie hieronder de blije winnaar Martijn Oosthoek op het kantoor van Switchback. Veel plezier met je nieuwe bindingen Martijn!

 van