05-01-2012 - Skiën, Nieuws

Win een Deuter Alpine backpack!

Met de Freerider collectie combineert Deuter’s liefde voor functionaliteit met lichte kleuren en stedelijk gebruik. Deze veelzijdige backpack is ontworpen om al je skibenodigheden mee te nemen én er tegelijkertijd stylish uit te zien wanneer je je in de stad bevindt. De felle kleuren van de Freerider zorgen niet alleen voor een stijlvol uiterlijk, maar hun opvallendheid biedt ook veiligheid. Wanneer je je in onherbergzaam gebied bevindt, zorgen deze funky rugzakken ervoor dat je goed zichtbaar bent. De vele innovatieve details maken deze backpacks zeer geschikt voor stedelijk terrein.

Het compressiesysteem creëert een slank, gestroomlijnd uiterlijk en zorgt tegelijkertijd voor een strakke, lichaamsomhullende pasvorm voor veilige afdalingen. De flexibele neopreen heupgordel beweegt mee met het lichaam en kan eenvoudig worden opgeborgen wanneer hij niet nodig is. Dit maakt de Freerider perfect voor stedelijke avonturen.

Verdere features van de backpack zijn een ruim vak aan de voorkant voor veiligheidsmateriaal, verschillende draagmogelijkheden voor ski’s en snowboard, stretch zakken aan de zijkant en twee lussen voor je skistokken. Daarnaast is de Freerider voorzien van een verwijderbaar isolatiematje en een gevoerde heupgordel met ritsvak. Het damesmodel heeft een inhoud van 24 liter, het herenmodel heeft een inhoud van 26 liter.

Wij mogen twee van deze rugzakken weggeven, één voor dames en één voor heren. Laat ons onder deze post weten wat jij allemaal mee gaat nemen in deze rugzak. Wij zullen uit de meest originele comments twee winnaars kiezen!

 van