17-08-2011 - Surfen, Nieuws

Win een Dragon The Shield bril!

Wil jij er binnenkort net zo slick bijlopen als Mick Fanning en zijn signature bril van Dragon winnen? Voorspel dan hieronder in de comments op welke plaats Mick Fanning zal eindigen bij de Billabong Teahupoo Pro die van 20 t/m 31 augustus gehouden zal worden. Makkelijk toch?

Uit alle reacties kiezen we degene die er het dichtste bij zit als winnaar! En als je ook de 6 surf magazine Facebook-pagina liked maak je natuurlijk veel meer kans om te winnen. “Oh, dus jullie zijn partijdig”? Of course!

Maar liefst 2 jaar hebben Dragon en Fanning samengewerkt om de tot nu toe meest technische Dragon zonnebril te ontwikkelen. Als atleet wilde Mick alleen de beste technologie en prestaties. Het resultaat is The Shield, waarbij shape, lenzen en materiaal zijn gecombineerd met Mick’s favoriete brileigenschappen en kleuren.

Tech:

– Large fit
– Grilamid frame materiaal
– Rubber neus contactpunten
– 100% UV bescherming
– Lenzen: grijs, spiegelend en gepolariseerd

Om het je wat makkelijker te maken hebben we een grafiekje toegevoegd met voorgaande resultaten. Let natuurlijk wel; in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst!

 van