29-06-2012 - Mountainbiken, Nieuws

win een “Geen gezeik, mountainbike!” T-shirt

Geen gezeik, mountainbike. We zijn het maar al te eens met de gasten van trls.nl. Gewoon gaan, BAM! Maarja, zo heel af en toe gaat er wel eens iets mis. Vielen de kosten voor de fietsenmaker drie keer hoger uit dat verwacht? Brak je je sleutelbeen op een perfecte trail met het perfecte weer op een, uiteindelijk, minder perfecte fietsvakantie in Frankrijk. Of schoot je achterderraileur in je spaken?

 

Om je pechdag toch een beetje beter te maken geven wij vijf “Geen gezeik, mountainbike!” T-shirts weg. Het enige wat je hoeft te doen is het met ons te delen. Stuur het bewijs in de vorm van een foto naar info@soulonline.nl en maak kans op één van de vijf ‘geen gezeik, mountainbike’ shirts!


Uit de bocht gevlogen bij een afdaling! Ard


Dmv een zelfontspanner heb ik deze foto gemaakt. Hoe? Dat kan ik me niet meer herinneren. Ik kom ten val en raak met mijn hoofd hard de grond. Dat denk ik in ieder geval. Resultaat is een hersenschudding en zo’n vijf uur geheugenverlies. En dat op een route in Nederland! Ik kan me niet meer herinneren wat er is gebeurd, dat ik mijn foto-apparatuur heb ingepakt, dat ik verder ben gefietst of gelopen. Hoe ik bij iemand thuis ben gekomen. En hoe mijn vriendin mij uit eindelijk thuisbracht. Enige wat ik heb is deze laatste foto die op mijn camera stond. En duidelijk ging hier iets fout! Christiaan

 


Één uurtje in het kleinste verzet en dan alle remmen los,  Chris


Deze schade herstelt vanzelf, dat aan mijn fiets niet. Rik


Auw, tandwiel in mijn been.. Willian


Tijdens een heerlijke afdaling op de wereldbeker parcours op MT Stromlo (Australie) een heerlijke schuiver gemaakt op het grind. En daarbij ook nog eens aangestaard worden door een groep Kangaroos. Gelukkig was er de volgende dag de Australische kampioenschappen en heeft de EHBO de wond netjes met een ijzerborstel schoongemaakt. Niet fijn, wel super gebiked die trip! Roy


Hier een mooie sequence van terug in de tijd dat ik nog niet in een helm geloofde en reed op een GT i-drive. Gelukkig veranderen tijden en ben ik tegenwoordig een overtuigd drager van een bike helm en is de GT ingeruild voor een Kona Tanuki. Wijsheid komt dus toch met de jaren. Beste deel van de crash gebeurde helaas buiten beeld maar de spagaat is al mooi ingezet in de laatste shot van de sequence. Bas


Geen gezeik, nieuwe headangle. Martijn


Ik ben geen zeiker, ik reed in een spijker….

Limburgs Mooiste was mooi. Mooi weer en mooie route.. Druk ook. Duizenden mensen die al voor ons de 70km route gereden hadden, maar die ene roestige spijker koos mij uit. Johan

 


Gewoon op een fietspad en ineens een tak in de wielen. Derailleur stuk, pad nog heel en frame gescheurd…
Dan ga je al eens met uw mtb op het fietspad rijden en dan krijg je zoiets… Steve

 


Oké, bij ons gaat het ook niet altijd goed…


Altijd gezeur met je achter derailleur..


Sleutelbeen gevierendeeld

 


Klasse 1 bike eczeem

 


Open knie

 


Nog een sleutelbeen


En jij?

 van