27-10-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Win een gloednieuwe DECODED racefiets bij Smartphonehoesjes.nl

Schijnt de zon in het weekend? Dan maak jij natuurlijk alle fiets- en bospaden in de omgeving onveilig op je fiets of mountainbike! Maar hoe zit dat met de rest van de week? Elke ochtend en avond in de file of aan het dringen om een zitplekje in de trein of bus te bemachtigen, niet ideaal.

Nu is je kans om niet alleen de weekenden sportief door te brengen, maar ook doordeweeks op tijd op je werk te arriveren, zonder last te hebben van de ochtend- en avondspits.

Smartphonehoesjes.nl heeft deze maand een leuke actie, de Smartrace, waarbij je kans maakt op een prachtige racefiets van het merk DECODED ter waarde van €499! Met deze stoere fiets kom je goed voor de dag en ben je bovendien in no time op je plaats van bestemming. Ideaal dus om alle files en de drukte van het openbaar vervoer mee te omzeilen, maar ook in de weekenden maak je met deze fiets natuurlijk de mooiste tochten.

smartrace

Winnen? 

Deze opvallende fiets wil jij als fietsfanaat toch ook in je bezit hebben? Wat je moet doen om te winnen is simpel. Like de Facebookpagina van Smartphonehoesjes.nl en geef onder het actiebericht aan waarom jij deze racefiets moet winnen. Ga vervolgens naar de webshop en koop één van de velen producten, die de webshop aanbiedt. Kies bijvoorbeeld een leuk iPhone 6 hoesje om te voorkomen dat je goednieuwe toestel beschadigd raakt. Daarnaast verkopen ze ook verschillende smartphone en tablet accessoires, zoals bijvoorbeeld een handige fietshouder om je smartphone of tablet stevig mee aan je nieuwe racefiets te bevestigen. Genoeg keuze dus. Wees er snel bij, want de actie loopt nog tot 31 oktober 2014. Succes!

Ben je in het bezit van een tablet? Kijk dan ook eens op tablethoezen.nl voor de leukste tablet cases en accessoires om de levensduur en het gebruiksgemak van jouw apparaat mee te vergroten!

 van