08-11-2011 - Skiën, Nieuws

Win een Kask of Sweden pakket!

Kask ken je natuurlijk van de felgekleurde vrolijke mutsen en skisokken ontworpen door Kaj Zackrisson en Sverre Liliequist. Dit jaar komen ze ook met thermo-ondergoed gemaakt van honderd procent merinowol. Houdt je lekker warm en ventileert optimaal, zodat je geen natte onderlaag hebt. Ook het thermo-ondergoed is gemaakt in felle kleuren, dus mochten je moves een keer niet lukken in het park, kun je nog altijd de blits maken door simpelweg je jas open te doen! Dan nu het belangrijkste, wij mogen onze lezers blij maken met een set Kask-artikelen, bestaande uit een of ficiële Freeride World Tour muts, ‘one piece’ thermo-ondergoed en een paar Coolmax-sokken met Kaj en Sverre erop afgebeeld. Samen goed voor een winkelwaarde van meer dan € 200,-! Het enige wat je hoeft te doen, is ons te laten weten wat in jouw ogen de meest handige feature is van de thermo one-piece.

Kijk voor alle features op www.kaskofsweden.com en laat in een comment onder deze post weten wat jij de meest handige feature vindt. Degene met het leukste antwoord wordt verkozen tot winnaar en krijgt van ons bericht. Als jouw antwoord ook door anderen wordt geliked maak je nog eens extra kans!

UPDATE: De winnaar is bekend! Het was niet gemakkelijk om te kiezen uit al die originele comments, maar wij vonden die van Mike Muller de origineelste. Gefeliciteerd Mike! Stuur even je adresgegevens naar info@soulonline.nl onder vermelding dat het om deze prijsvraag gaat, dan komt het pakket snel jouw kant op. 

 van