02-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Win een Meet & Greet met Trek-Segafredo

Trek organiseert in aanloop van de start van Giro d ’Italia een promotie actie waarbij er vele prijzen te winnen zijn.

Ben jij straks één van de 60 VIP fans die aanwezig kan zijn bij de Meet & Greet met de Trek-Segafredo Giro d’Italia selectie? Of wil je kans maken op de hoofdprijs, een rit in de team auto tijdens de Giro d ‘Italia proloog in Apeldoorn. Dan moet je snel even naar de website van Trek gaan om kans te maken op deze gave prijzen!

Tijdens de Meet & Greet met de ploeg, op 4 mei, krijgen fans toegang tot de bus van het team en het wagenpark. Behoor je niet tot de uitverkorenen van de Meet & Greet, dan maak je nog wel kans op genoeg andere prijzen, zoals een Trek Segafredo teamkit, een door het team gesigneerde jersey of baseball cap en nog veel meer.

Aanmelden voor dit prijzengala van Trek kan dus via de website van Trek, heel veel succes!

https://www.youtube.com/watch?v=bBCs9SI6i5s

Documentaire 

Eurosport was onlangs aanwezig tijdens het trainingskamp van Trek-Segafredo aan de Costa Blanca, om een dag vast te leggen. De kijker krijgt op deze wijze een blik achter de schermen. Dit heeft geresulteerd in fraaie beelden van Fabian Cancellara, de verschillende trainingsmethodes en nog veel meer. Bekijk de documentaire hier, of lees het artikel dat we onlangs al met jullie hebben gedeeld.

Aan het einde geeft teammanager Luca Guercilena zijn afsluitende speech; “Dit seizoen hebben we nog meer verantwoordelijkheden. Als we winnen, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Als we gewoon meerijden, ziet de toekomst er niet zo goed uit”.

 van