20-07-2011 - Surfen, Nieuws

Win een paar Olukai slippers!

Olukai is een premium footwear company die sterk verbonden is met de Polynesische cultuur. De inspiratie van Olukai komt voort uit de ontspannen leefstijl, de pure gevarieerde ecosystemen, het prettige klimaat en de nauwe familiebanden die karakteristiek zijn voor de Polynesische eilanden. De Polynesische cultuur kent een sterke traditie van geven, offeren en eer bewijzen. Olukai staat voor milieu verantwoord produceren en de bescherming van lokale culturen en tradities. Met het ‘Ohana (familie) giving back program’ zet Olukai zich actief in bij de ondersteuning van diverse activiteiten, organisaties en evenementen die recht doen aan het Polynesisch erfgoed.

De footwear van Olukai is voor mensen die een actief leven in en om het water leiden. Ieder paar van Olukai wordt met de hand gemaakt, van het anatomische voetbed tot de reliëfprint, lasergravering en de stiksels. De details zijn geïnspireerd op authentieke kunstvormen en zijn een eerbetoon aan de diverse culturen van de Polynesische eilanden.

Wij mogen maar liefst 10 paar weg geven aan lezers van 6 surf magazine. Voor de heren het model Hiapo (zie foto bij titel) en voor de dames het hierboven afgebeelde model Paniolo. Deze comfortabele slippers zijn uitgevoerd in leer met een duurzame zool van gerecycled rubber. De stijlvolle, met laser gegraveerde, print is gebaseerd op de traditioneel Polynesische Moko tattoo kunst.

Wil jij kans maken op deze slippers?
Vertel ons dan wat de betekenis is van de naam Olukai. Het antwoord is te vinden op de Olukai website. Stuur je antwoord naar info@soulonline.nl o.v.v. Olukai prijsvraag. Vergeet niet door te geven: je maat, adres en of je kans wilt maken op een paar Hiapo’s of Paniolo’s. De winnaars ontvangen automatisch bericht.

 van