02-06-2014 - Windsurfen, Nieuws

Win een paar Olukai slippers!

Win een paar Olukai slippers!

Olukai ken je natuurlijk van de mooie comfortabele slippers die ze maken. Het merk is sterk verbonden met de Polynesische cultuur en dat is terug te zien in hun producten. Er wordt ontworpen vanuit het beeld van een ontspannen levensstijl, pure en gevarieerde ecosystemen, het prettige klimaat en een hecht gevoel van familie. Stuk voor stuk karakteristiek voor de Polynesische eilanden. Combineer dat met het gebruik van luxe materialen en een goed voetbed en het is duidelijk dat je met een fijne slipper te maken hebt!

Wat moet je doen om te winnen?

Wij mogen maar liefst 5 paar slippers weggeven van de vriendelijke mensen van Olukai. Vertel hieronder in de Facebook comments wat jouw favoriete Olukai slipper is en waar je deze het liefst zou willen dragen. Kijk even op de website van Olukai Benelux om alle slippers te bekijken.

De leukste reacties lopen deze zomer op een nieuw paar slippers dus wees creatief om kans te maken op een nieuw paar Olukai slippers!

Update 8-7-2014: De give away is inmiddels gesloten en je kan niet meer meedoen. De prijswinnaars hebben via facebook account een bericht gekregen, gefeleliciteerd met jullie nieuwe slippers!

 van