14-08-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Win een van de boeken van Thomas Braun!

Ga toch fietsen!
De metamorfose van een dikke veertiger.

Journalist Thomas Braun is net als zoveel generatiegenoten ten prooi gevallen aan een leven vol sigaretten, bier, vet vlees en de afstandsbediening. Hij besluit van de ene op de andere dag dat het maar eens over moet zijn met zijn onverschillige levenshouding. Hij stopt met roken, drinkt nog slechts af en toe een glaasje wijn, eet verantwoord en zit wekelijks zo’n twaalf uur op een racefiets. Het doel: de hoogste en steilste bergen van Europa beklimmen.

Ga toch fietsen! is een hilarisch relaas vol zelfspot over verslavingen, angsten, relatieproblemen en hoe hard fietsen een antwoord op alles lijkt te zijn. Een inspirerend boek voor hen die de veertig zijn gepasseerd en ook een uitweg zoeken in hun eigen, vastgelopen leven.

Blijven genieten!

Na het succes van Ga toch fietsen! (vijfde druk, februari 2014) is het tweede boek van Thomas Braun verschenen in de maand april 2013. Blijven genieten! is net als Ga toch fietsen! een hilarisch verhaal met veel zelfspot en voelbare beleving. Nu is echter de rode draad niet gezonder leven, maar verder fietsen, hoger. Blijven genieten! gaat over een bijzondere uitputtingslag.

8 klassieke etappes, door 6 landen, over wereldberoemde cols uit de Tour de France. De deelnemers aan de achtdaagse etappekoers Tour for Life gaan voor Artsen zonder Grenzen 1260 kilometer lang tot het uiterste. In acht dagen rijden de wielerliefhebbers van het Italiaanse bergdorpje Bardonecchia via de beroemde cols Alpe d’Huez, de Madeleine, de Croix de Fer en Grand Ballon naar de finish op de Cauberg in Valkenburg. En dit allemaal voor het goede doel.

Stuur een email waarom jij een van deze boeken wilt winnen naar info@soulonline.nl

Blijf genieten

Ga toch fietsen

 

 van