27-06-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Win een volledig verzorgde fietsvakantie op Mallorca!!!

Samen met Odwin Fietsreizen verloot Omni bikeparts een fietsvakantie op Mallorca! Meld je hiervoor nu aan en wie weet win jij deze felbegeerde volledig verzorgde fietsvakantie voor twee personen.

Doe mee en win!

De reis!

Een fietsvakantie op Mallorca, dat is fietsen in het wielerparadijs. Alles voor een heerlijke fietsvakantie vind je op dit eiland: bergachtige beklimmingen, glooiende kustwegen, pittoreske steden en verstilde weggetjes in een Toscaans aandoend binnenland.

Meedoen en winnen!

Pak nu jouw kans en win dé droomvakantie voor elke fietser. Samen met Odwin Fietsreizen trek jij er op uit en fietst hij samen met jou de mooiste tochten op Mallorca. Met custom routes aangepast op jouw fietsniveau begeleid door een ex professioneel fietser maakt dit de perfecte vakantie voor de fietsliefhebber!

Natuurlijk wil je hieraan meedoen! Gelukkig is dat heel eenvoudig. Ga naar onze webshop en klik op de banner voor de winactie. Vul het formulier in en je doet mee! Eenvoudig of niet? Win een reis naar Mallorca. Veel succes en hopelijk win jij deze geweldige fietsvakantie!

Wie is Odwin Fietsreizen?

Odwin Fietsreizen Mallorca is opgericht in 2004 met als doel het organiseren van trainingsstages en fietsreizen op Mallorca. Oprichter Odwin Bink woonde in de jaren ’90 lange tijd in Barcelona. Hij reed vele wedstrijden in Zuid Europa, aanvankelijk als amateur en later als professional. In 2000 kreeg hij het ide om trainingsstages te organiseren naar Spanje. In het voorjaar van 2004 realiseerde hij dit idee en reisden de eerste wielerploegen af naar Mallorca om te trainen. Sindsdien heeft hij vele wielrenners mogen ontvangen. Tegenwoordig is Odwin Fietsreizen een gerenommeerd reisagentschap in de wielerwereld. Ook vlotte (toer)rijders hebben ondertussen hun weg hiernaartoe gevonden. Persoonlijke begeleiding van aankomst tot vertrek, kleinschalig, geen grote pelotons, professionele Isaac fietsen, kent de streek op zijn duimpje en unieke routes, zijn enkele kenmerken van de unieke aanpak van Odwin Fietsreizen op Mallorca!

Kijk op www.odwinfietsreizen.nl voor meer informatie.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van