07-03-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Win een Wielrenblad wielershirt

Rijd je voortaan ook met ons mee? In 2018 hebben we onze eigen Wielrenblad outfit ontworpen, zodat je voortaan alle kilometers stijlvol kunt afleggen! Jij kunt het Wielrenblad wielershirt nu winnen door mee te doen aan deze winactie. 

WINACTIE 

Wil jij kans maken op een Wielrenblad Pro Line jersey? Laat ons dan weten met wie jij de volgende tocht zou willen rijden, in de outfit van Wielrenblad.

  1. Tag je fietsmaatjes in het bericht op onze Facebook-pagina, of reageer hieronder in de reacties op dit artikel. Natuurlijk mag je ook altijd een mailtje sturen naar info@soulonline.nl als je liever anoniem blijft.
  2. Like de Facebook-pagina van Wielrenblad
  3. Het shirt wordt vervolgens onder de deelnemers verloot, de winnaar zal op de hoogte worden gebracht.

WELKOMSTGESCHENK 

Het Wielrenblad shirt ontvang je trouwens ook als welkomstgeschenk bij een nieuw abonnement. Trouwe abonnees kunnen het shirt uiteraard ook bestellen, tegen een scherpe prijs. Sluit je dus snel aan bij ons Wielrenblad peloton, en rijd nooit meer alleen!

Deze Wielrenblad kit hebben we in samenwerking met AGU geproduceerd. In één oogopslag is onze gezamenlijke insteek duidelijk, want De Pro Line Wielrenblad Shirts leggen de lat hoog. Het samenspel van technische materialen en doorontwikkelde patronen maakt dat deze producten garant staan voor een perfecte rit. Alle features zijn standaard om ook aan de strengste eisen in het peloton te voldoen.

ABONNEMENT PRIJS

Jaarabonnement van 5 nummers (t.w.v. € 34,75) met Wielrenblad Pro Line wielershirt (t.w.v. € 69,99) van € 87,74 voor slechts € 49,75. Meld je hier aan. 

SHIRT PRIJS

Wielrenblad Pro Line wielershirt (t.w.v. € 69,99) is verkrijgbaar voor slechts € 60,99 via onze webshop. Met nog eens 20% extra korting voor trouwe abonnees van Wielrenblad. Neem hiervoor gerust contact met ons op via info@soulonline.nl. 

SHIRT SPECIFICATIES

  • Voorgevormde mouwpositie
  • Rits over de gehele lengte (verdekt)
  • Mesh zijpaneel
  • Flatlock stitching
  • Siliconen gripper
  • 3 achterzakken + 1 extra zakje met rits

 van