07-02-2014 - Surfen, Nieuws

Win tickets voor MadNes Festival 2014

Op 4, 5 en 6 juli 2014 wordt het strand van Nes op Ameland omgetoverd tot één groot walhalla. MadNes combineert namelijk surfen, skaten, muziek en nog veel meer op een duurzame manier. Op dit festival hoef je je nooit te vervelen!

Hét surf-, skate- en muziekfestival van Nederland is binnen drie dagen uitverkocht! Wat begonnen is als een uit de hand gelopen grap van vijf vrienden is in de loop der jaren veranderd in een razend snel uitverkocht festival. We zijn zeer positief verrast door het enthousiasme van de bezoekers en nu nog gemotiveerder om een knallende editie van MadNes neer te zetten.

Winactie 

Het MadNes festival is dus inmiddels alweer in rap tempo uitverkocht maar in samenwerking met onze vrienden van de organisatie mogen wij gelukkig nog twee toegangskaarten weggeven. Wil jij ook van de partij zijn bij het Madnes Festival 2014? Laat dan hieronder in de Facebook comments weten waarom je kans wil maken op twee tickets voor dit toffe festival en wie weet ben jij van 4 tot 6 juli op Ameland te vinden!

[youtube id=”YhKGu9a9fIA”]

Activiteiten

Wat is er allemaal te doen? Een heleboel! Ga golf-, wind- en kitesurfen tot je erbij neer valt. Vervolgens kun je gaan skateboarden, skimboarden, kitebuggyen, suppen, slacklinen, landsurfen of blokarten. Maar daar houdt het feest niet op want je kan daarna keihard springen en crowdsurfen bij de 30 vette bands en DJ’s. Wil je even wat rustiger aan doen? Ga dan creatief aan de slag en leer graffiti sprayen, ga buttons maken of bouw je eigen longboard. Vergeet ook niet cultureel verantwoord te doen met literatuur en theater, fietsend energie op te wekken voor het groene podium en te dansjoggen. Uiteraard komen er nog heel veel verrassingen aan, want alles is mogelijk op MadNes. Mis het dus niet!

Meer informatie

Een MadNes ticket kost 107 euro. Dit is inclusief toegang tot alle bands en clinics, 2x overnachting, 2x lunch, 1x avondeten, gebruik van testmateriaal, busvervoer en vervoer van surfspullen op het eiland. Voor meer informatie kan je uiteraard terecht op de website van het evenement. Daarnaast kan je ook even de promovideo en de foto’s bekijken om alvast in de stemming te komen!

 van